Vóór 12.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Over JAZON

JAZON is in 2014 begonnen als verdeler van het merk S:FLEX montagematerialen uit Duitsland. Door de jaren heen kregen we steeds meer vraag naar aanverwante artikelen en zijn we ons assortiment gaan uitbreiden. In 2022 hebben we besloten om onze naam te veranderen en sindsdien zijn we sterk aan het groeien. We zijn er trots op dat we ons pakket nu verder hebben kunnen uitbreiden en onze klanten een compleet assortiment kunnen bieden.

Bij ons kun je terecht voor een breed scala aan zonnepanelen, omvormers, montagesystemen en andere componenten die nodig zijn voor een efficiënte zonne-energie-installatie. We werken samen met gerenommeerde merken die bekend staan om hun kwaliteit en betrouwbaarheid. Zo kunnen we onze klanten altijd de beste oplossingen bieden die bij hun behoeften passen.

Klant worden

Waarom JAZON?

  • Scherpe prijzen

    Bij JAZON hebben we rechtstreekse contacten met gerenommeerde merken, waardoor we onze producten tegen scherpe prijzen kunnen aanbieden. We geloven dat duurzame energie voor iedereen betaalbaar moet zijn en streven ernaar om onze klanten de beste prijs-kwaliteitverhouding te bieden.
  • Snelle levering

    We begrijpen dat tijd belangrijk is en dat je niet wilt wachten op je bestelling. Daarom streven we ernaar om alle bestellingen die voor 12:00 uur zijn geplaatst, de volgende dag te leveren. Zo kun je snel aan de slag met je zonne-energieproject.
  • Persoonlijk contact

    We vinden persoonlijk contact belangrijk. We zijn de hele dag telefonisch bereikbaar en staan altijd klaar bij vragen en hulp bij het vinden van de juiste oplossing voor jouw project. Door onze jarenlange ervaring in de zonne-energiebranche kunnen wij je voorzien van deskundig advies op maat.

Samen met jou de wereld een stukje duurzamer maken

Bij JAZON zijn we gepassioneerd over duurzame energie en de positieve impact die dit kan hebben op onze planeet. Onze missie is dan ook om zonne-energie voor iedereen toegankelijk te maken en zo bij te dragen aan een duurzamere wereld.

We geloven in het belang van persoonlijke aandacht en service. Onze visie is dan ook om onze klanten te voorzien van deskundig advies en hoogwaardige producten, zodat zij kunnen profiteren van een betrouwbare en efficiënte zonne-energie-installatie. We streven ernaar om een langdurige relatie op te bouwen met onze klanten en hen te ondersteunen bij het realiseren van hun duurzame doelen.

JAZON hecht veel waarde aan betrouwbaarheid, kwaliteit en innovatie. We zijn altijd op zoek naar nieuwe producten en oplossingen die bijdragen aan een duurzamere wereld en onze klanten de beste prestaties en service bieden.