Vóór 12.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
Geplaatst op 3 mei 2023

Solax omvormers nieuw in ons pakket!

We hebben geweldig nieuws. We zijn dan ook trots om aan te kondigen dat we de nieuwste Solax-omvormers aan ons assortiment hebben toegevoegd. Hierdoor kunnen we nu het volledige zonnepanelenpakket aanbieden.

Solax is een toonaangevende fabrikant van omvormers die bekend staat om zijn innovatieve en kwalitatief hoogwaardige producten en een laag opstart voltage. Met deze toevoeging aan ons assortiment kunnen we onze klanten een nog breder scala aan opties bieden en kunnen we de meest geschikte oplossingen voor elke situatie aanbieden.

Door het toevoegen van de Solax-omvormers aan ons pakket kunnen we nu een complete oplossing aanbieden. We begrijpen dat het vinden van de juiste componenten voor de zonne-energiesysteem een uitdaging kan zijn, en we willen het voor jullie zo eenvoudig mogelijk maken.

We zijn er trots op om onze klanten nu een nog betere service te bieden met de toevoeging van de Solax-omvormers aan ons assortiment. We blijven ons inzetten voor het bieden van hoogwaardige en betrouwbare producten aan onze klanten en hopen u te kunnen helpen bij uw overstap naar duurzame energie.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als er vragen zijn over onze producten en diensten. Dan staan we altijd klaar om je te helpen bij het vinden van de beste oplossing voor uw situatie.